Sirco, re-evolució gastronòmica a Tarragona

Fa una estona que he tornat de parlar amb l’Aritz de Sirco Esbarjo Gastronòmic per preparar el 60 aniversari de la meva mare i he pensat que es mereixen un post del Planeta Menta. I es que l’Artitz i en Pep ens han captivat i últimament acabem fent moltes coses amb ells.

Sirco Esbarjo Gastronòmic és una manera innovadora i diferent de prendre’s la gastronomia a Tarragona, un concepte totalment atípic a la ciutat i una aposta arriscada al Camp de Tarragona. El Sirco és més que un restaurant situat a la luxosa marina Port Tarraco, de fet és l’unic restaurant que jo conec que només es pot anar per encàrrec. El local només està obert quan hi ha una taula, i és així de literal perquè he fet un sopar per quatre persones. El menú, es fa a mida del client. Tenen uns entrants originals com el pernil ibèric amb textures d’oli d’oliva, els llagostins en tempura de kikos o la trufa de morcilla amb crocant de cacahuets. El peix, és fresc, fresquíssim, de fet serveixen el peix que surt de la Llotja de Barcelona la nit anterior. El vi, de la zona o no, és sempre el millor. I per postres, els bunyols farcits de xocolata són una perdició.

Però no s’acaba aquí, abans de sopar ens poden ensenyar com es fa un mi-cuit de foie d’Oca en directe i tastar els resultats. Podem jugar a endevinar quins són les olors que donen els matissos al vi, fer una cata de ginebres, aprendre a fer pasta fresca o dibuixar formes de sucre de colors que després ens menjarem als postres. L’objectiu és gaudir.

Ells també són distribuidors, fan consultoria i càtering, i si els demanes fer una classe sobre creativitat per als Joves Empresaris, doncs també la fan, que han de fer un taller amb carxofes i muntar unes receptes a base d’aquesta verdura, encantats. La seva il·lusió  es contangia quan expliquen el projecte.

Els del Sirco no fan publicitat, aposten pel boca a boca, i pel client-amic. Aposten per una experiència de gaudi i confien que es vagi propagant. Sense pressa, però sense pausa, tot i que encara són molt desconeguts, poc a poc van sorprenent a uns comensals cada vegada més preparats i disposats a disfrutar amb una experiència d’Esbarjo Gastronòmic. Jo els seguiré recomanant!

Podeu seguir les seves novetats al seu Blog o fer-vos amics al Facebook

Us deixem un photo-shoot del restaurant per l’acte que van fer pels Joves Empresaris…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s