Els supertuppers de l’AbuMenta. Eco-nòmics, Eco-lògics

L’AbuMenta no és una Abu tradicional com entenem el concepte habitual d’una àvia en molts aspectes.
Es clar que li agrada el ganxet a les puntes de les cortines i de les tovalloles i també els tapetillos sota els adornos. Evidentment, també sap cuinar molt bé, especialment unes mandonguilles amb salsa (les preferides de MamaMenta i a les que els hi haurem de dedicar un post), un conill amb bolets, trinxat, qualsevol guisat amb molt de pebre vermell típic de les terres leoneses i que ja hem incorporat la Familia Menta (afegiu una mica d’all fregit i pebre vermell a una tapa de gules, a unes bledes amb patates o a un pop amb patates) i per suposat les croquetes de carn.
Però és moderna i molt imaginativa en altres aspectes. I no deixa de sorpendre’m la capacitat que té per re-inventar i reciclar objectes per donar-li una segona utilitat. La última, i que m’ha encantat, són els tuppers que fabrica per congelar el menjar. Aquí dos exemples.
Primer. Congelar la sopa (o líquids) en una bossa. Et permet aprofitar al màxim l’espai del congelador perquè s’adapta perfectament al buit que quedi al calaix del frigorífic.

Segon. Congelar croquetes o mandonguilles en un brick. Té la consistència suficient per tal que no s’aplastin i conservin la forma.

em sembla genial!  i segur que n’hi haurà més, és qüestió d’imaginació.

Anuncis

Un pensament sobre “Els supertuppers de l’AbuMenta. Eco-nòmics, Eco-lògics

  1. M’han explicat que també funciona com a tancament per a una bossa si aprofites el final de l’ampolla d’aigua+el tap… ja tens una bossa hermètica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s