Vols passar les vacances a la casa MenTa?

Si t’ha agradat el reportatge que ens han fet i vols venir a passar les teves vacances a la casa MENTA només cal que et connectis a la web i veuràs les condicions.

La MenTa, envoltada d’un jardí de 1.500metres amb pins, oliveres, figueres, llorers, plantes aromàtiques, etc.. compta amb una  caseta, taula i banquet de fusta pels nens (amb la seva placa fotoelèctrica amb llum a dins), columpis i piscina per a nens, és ideal per passar uns dies en família.

Es troba situada en una tranqui·la urbanització a les Afores del poble d’Alcover a poc més de 15 Km de la Costa Daurada (poble mariner i gastronòmic de Cambrils, les platges de Salou, activitats aquàtiques, entre d’altres), Port Aventura, el parc temàtic més gran del Sud d’Europa que diverteix a grans i petits, la ciutat de Reus cuna del genial arquitecte Gaudí i important centre comercial, la ciutat de Tarragona (Tarraco Romana) Patrimoni de la Humanitat i un balcó al Mediterrani, de la comarca del Priorat important pels seus paisatges vitivinícoles i el seu extraordinari vi per poder fer turisme enològic, les desconegudes i Muntanyes de la Costa Daurada amb encantadors poblets per descobrir o a menys d’una hora de Barcelona, la capital, la ciutat més cosmopolita que tenim. Tot això amb un clima mediterrani molt agradable.

T’esperem!

Familia Menta

Un pensament sobre “Vols passar les vacances a la casa MenTa?

Deixa un comentari